Major7 is dé Music Academy waar studenten, muziekdocenten en muzikanten elkaar vinden in de wereld van muziek. Je vindt hier muzieklessen, workshops, concerten en jamsessies en nog veel meer!

Er zijn lessen voor iedereen, jong en oud, beginner of gevorderde. De geschoolde docenten halen het beste in je naar boven. Daarnaast maak je gratis gebruik van het unieke Major7 studentenportaal. Daarmee maken zij muziek studeren nóg leuker en eenvoudiger.

Door de unieke mix van genres, stijlen en instrumenten is er voor elke muzikant, jong of oud, beginner of gevorderde, de juiste docent in jouw buurt te vinden.
Is jouw instrument, stijl of genre nog niet beschikbaar? Dan gaan zij voor je op zoek naar een passende docent.

Wij hebben voor Major7 de website en webshop gebouwd, in de shop kan men via slimme filters direct zoeken op instrument, men ziet dan meteen in welke plaatsen deze lessen gegeven worden. De site heeft biografieën van alle docenten zodat de student zich goed kan oriënteren. De shop is inmiddels ook uitgebreid met verkoop van instrumenten en muziekboeken. De instrumenten kunnen ook gehuurd worden.

Verder hebben we voor de studenten en Docenten een leerlingen platform gebouwd, hierin kan de Docent lessen aanmaken en kwissen opstellen. Naast de fysieke lessen kan men dus ook online lessen volgen. De studenten kunnen via een inlog bij hun lessen komen en zien in de agenda wanneer de lessen bij de Docent zijn ingepland. Studenten kunnen via dit platform vragen stellen aan hun Docent.

Dit was een bijzonder project wat wij met veel passie naar volle tevredenheid van de klant hebben uitgevoerd.

Wij wensen Sjaak en Anic Lammers erg veel succes met dit concept!