WIJ BIEDEN EEN GROTE VARIËTEIT IN CREATIEVE DIENSTEN EN TRAININGEN.

diensten

Ben Creatief heeft een creatieve diensten pakket, wij kunnen alles verzorgen op het gebied van grafisch ontwerp en development. Of u nu op zoek bent naar een pakkend logo, een nieuwe huisstijl of een folder, bij ons bent u aan het goede adres. Onze designers hebben een gedegen opleiding achter de rug met alle Adobe programma’s.

Verder ontwikkelen wij professionele en gebruiksvriendelijke websites en online applicaties. Onze diensten bestaan uit vier hoofdactiviteiten: grafisch ontwerp, website ontwikkeling, content management en internet marketing. Gezamenlijk vormen ze het totale online traject en wij helpen u graag van begin tot eind.

Uiteraard gaat alles in overleg met u, want uw wensen moeten zichtbaar worden voor uw klantenkring.

webdesign

Een van de diensten van BenCreatief is het bouwen van uw website. Wij ontwerpen en bouwen betaalbare websites op maat. Techniek, content en design worden gecombineerd tot een opvallende, effectieve website waarmee u uw online doelen bereikt.
Via ons Content Management Systeem kunt u de inhoud op uw website onderhouden, beheren en publiceren zonder te beschikken over technische kennis.

Ben Creatief optimaliseert uw website. Internet marketing is de kunst van het aantrekken van geïnteresseerde bezoekers naar uw website. De marketingstrategie is van cruciaal belang voor het succes van de website.

Vaak vergeet men dat een website het online visitekaartje is van uw bedrijf, de eerste indruk voor uw nieuwe klanten.

Lees meer
diensten

BenCreatief bouwt modules voor uw website, of u nu een inlog voor uw personeel of klanten wilt, of u wilt een enquête formulier op uw website, wij maken alles op maat naar uw wensen! Maak gebruik van onze creatieve diensten!

Voor Major7 Music Teachers hebben we een compleet Docenten en leerlingen platform gebouwd, de Docenten en leerlingen kunnen hier op inloggen, studie materiaal inzien, toetsen maken en hun afspraken inzien en plannen.

Dit soort modules kunnen het werk voor u vergemakkelijken en u heeft meer tijd voor uw core business.

diensten

Bij BenCreatief kunt u ook terecht voor trainingen. Wij geven trainingen en lessen in o.a. webdesign in WordPress, beginners training Adobe Illustrator, beginners training Adobe Indesign en basiscursus computergebruik. Hiervoor hebben wij een trainingsruimte in Oud-Gastel.

In WordPress kunt u met ons Thema zonder kennis van programmeren leren uw eigen site of uw klanten site te bouwen!

Leer bij ons de basis principes van de Adobe pakketten.

De juiste tools voor de juiste oplossing. Elke keer weer.

De juiste tools. De juiste oplossing.

Wij denken met u mee, onze ruime expertise kunt u gebruiken om uw merk te versterken.

Automatiseren. Creëer tijd.

Door slim te automatiseren krijgt u meer tijd voor uw core business en dat verhoogt uw omzet.

Kies daarom voor BenCreatief!!

Wij hebben alle disciplines in huis om uw merk te versterken en uw business te laten accelereren.

Wegen naar een beter zakelijk succes

diensten

Zorg dat uw website goed gevonden wordt, SEO is een van de belangrijkste onderdelen van uw site. Kies de juiste trefwoorden en maak een duidelijke omschrijving.

diensten

Trek op de Home pagina de aandacht, maak meteen duidelijk wat uw bedrijf inhoudt, hou de teksten kort maar krachtig niemand heeft zin om lange teksten te lezen.

huisstijl

Pas uw huisstijl aan op uw website, eenheid is belangrijk. Zorg dat de kleuren van uw logo overal in terug komen. Briefpapier, visistekaartje, het moet meteen herkenbaar zijn voor uw klant

diensten

Zorg voor interactie met de klant, dit kan door een interactieve nieuwsbrief in PDF formaat of via contact formulieren op uw website. Reageer snel, laat zien dat u alert bent!

diensten

BenCreatief helpt uw bedrijf met een schitterende start!!

Met onze creatieve ideeën, Innovatieve ontwerpen en vastberadenheid, meer weten?

JA DAT WIL IK ?