Het eerste ontwerp

Project omschrijving: Logo ontwerp

Kleuren-therapie, een praktijk voor alternatieve geneeswijze, gaf ons de opdracht een pakkend Logo te ontwerpen. Ze vertelden ons dat ze werken met kleuren die frequenties geven en hierdoor bepaalde bacteriën kunnen doden , ook gebruiken ze magnetiseren om de mensen meer energie te geven. Ze wilden graag dat het Logo kleur en energie zou bevatten zodat dit een duidelijk en herkenbaar logo voor hun praktijk zou worden.

De uitdaging

De uitdaging voor ons was om de kleuren en de energie een vorm te geven. Bij energie denken we aan de zon deze straalt warmte en energie uit. Dit gaf ons het idee om de ronding van de zon te combineren met kleuren. De eerste aanzet was gemaakt en op het schetsboek gezet.

De oplossing

De uiteindelijke oplossing hebben we gemaakt met gekleurde ringen waarbij we de favoriete kleuren van de klant naar voren hebben gebracht. Het resultaat: een fris ogend Logo wat energie uitstraalt! Inmiddels hebben wij ook de huisstijl en de website voor Kleuren-therapie ontworpen.

Ontwerp Voorbeelden

logo ontwerp
logo ontwerp
logo ontwerp
logo ontwerp
logo ontwerp

De vaardigheden om uw merk te versterken

Logo ontwerp

Een pakkend en fris logo ontwerp maken dat duidelijk uitstraalt wat een merk te bieden heeft. Dit naar buiten brengen via Logo, Huisstijl en website.

Afbeeldingen

Het gebruiken van afbeeldingen die het merk versterken, uiteraard eigen rechtenvrije afbeeldingen.

Design testmodellen

Het maken van verschillende revisies, zodat u als klant zelf kunt kiezen welke het best bij u past.

Merkstrategie

Uw merk is meer dan alleen maar een naam, het is uw visitekaartje en moet herkenbaar zijn voor de buitenwereld.

Het resultaat & een tevreden klant

Eind resultaat