Webdesign, uw visitekaartje op het web.

Webdesign volgens uw wensen

De wereld zou ook zo flexibel moeten zijn als ons webdesign

Onze afdeling webdesign in Etten-leur en Oud Gastel bouwt websites met een responsive webdesign of met een mobiele pagina. Daarom maakt niet uit op welk apparaat u de sites bekijkt, want ook op de tablet, smartphone of PC is het resultaat verbluffend. Daarmee krijgt u Webdesign op zijn best met duidelijke scherpe foto’s, snelle laadtijden en ook een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Bovendien werken wij met de nieuwste programma’s van Adobe zoals illustrator, indesign, en photoshop. Hierdoor kunnen wij de mooiste designs realiseren in Adobe Muse, WordPress en ons eigen Framework.

webdesign
webdesign
webdesign
webdesign
webdesign

Ontwerpen in Adobe

Om uw site van een mooi design te voorzien maken wij veel gebruik van Adobe Illustrator en Photoshop.
Onze designers zijn allemaal gecertificeerd voor deze pakketten.

Webdesign in WordPress

WordPress is al jaren de toonaangevende leider op het gebied van webdesign, ook hierin kunnen wij alles voor u verzorgen. omdat WordPress een eigen interface heeft kunt u de site zelf onderhouden.

Ons eigen framework

Het door onszelf ontworpen framework heeft de meest gebruikersvriendelijke interface van allemaal, ook hierin kunt u al uw content zelf aanpassen, alles wordt opgeslagen in een database.

Mobiele pagina’s

Of u nu kiest voor WordPress of ons eigen framework in alle gevallen maken wij de site responsieve. waardoor uw website er geweldig uit ziet op alle apparaten zoals smartphones en tablets.

Design moet gebruikersvriendelijk zijn

Daarom moet het …

een beleving zijn

Slim gebruikers interface

U moet op een simpele manier in staat zijn om uw site te beheren, met de bedoeling dat u snel kan reageren op de markt. Daarom geven wij onder andere bij de oplevering een duidelijke uitleg hoe u dit kan doen, uiteraard kunt u ook het wijzigen van de site door ons laten beheren. Kortom: U moet tevreden zijn en uw tijd kunnen stoppen in uw core business!!

webdesign

Uitstekende resultaten

In de eerste plaats meten wij hoe vaak uw website bezocht wordt en vervolgens zorgen wij via SEO dat uw site goed gevonden wordt in de zoekmachines. Daardoor krijgt u meer bekendheid en zal ook uw omzet toenemen. Uw merk moet sprankelen en zodoende ook duidelijk uitgedragen worden via het internet en social media.

laten we beginnen contact

BenCreatief helpt ook uw bedrijf met een schitterende start!!

Door middel van onze creatieve ideeën, innovatieve ontwerpen en vastberadenheid, meer weten?