Loading...
Uw merk herkenbaar maken2019-01-10T12:02:28+00:00

ONZE MISSIE: UW MERK EN BEDRIJFSUITSTRALING VERSTERKEN

merk

Of u nu posters, visitekaartjes, brochures of een nieuw grafisch ontwerp voor uw website nodig heeft, alle expertise op het gebied van grafisch ontwerp vindt u bij ons onder één dak. Indien u echt alles wilt uitbesteden, dan kunnen we zelfs ook het drukwerk voor u regelen, daardoor kunt u zich dan bezighouden met uw eigen werkzaamheden, omdat wij het werk rondom uw project uit uw handen nemen. U bent er uiteraard vrij in om alles door uw eigen drukker te laten maken. Daardoor haalt u meer uit uw merk!

Wij houden van uitdagende projecten, en geven uw merk graag een boost.

Het juiste gereedschap. De beste resultaten.

Met name het gebruikte framework (Interface) zorgt dat u probleemloos uw site aan uw wensen kunt aanpassen. Wij werken met een eigen ontwikkeld Framework, Adobe Muse en WordPress

HEEFT U EEN VRAAG
merk

Uw Afbeeldingen

Foto's vertellen een verhaal, delen een gevoel en onthullen informatie over uw merk, waardoor uw toekomstige klant een belangrijke eerste indruk krijgt.

Foto's vertellen een verhaal

Met onze professionele full frame camera’s kunnen wij al uw foto’s verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

merk

intuïtieve Opties

Onze intuïtieve opties zorgen ervoor dat u snel en gemakkelijk uw site kunt aanpassen. Gebruikersvriendelijk en doordacht. Klantvriendelijk daar staan wij voor.

Interfaces zijn belangrijk

Opties zijn waardeloos als u niet goed weet wat ze doen. Daarom voegen wij intuïtieve, gemakkelijk te gebruiken opties toe. En geven u duidelijke uitleg.

merk

Responsive Design

Wat voor scherm afmeting of apparaat u ook gebruikt, u kunt er zeker van zijn dat het er fantastisch uitziet. ook op uw tablet en smartphone, precies zoals het hoort

Ziet er geweldig uit

Uw boodschap is belangrijk en moet bereikbaar zijn overal en altijd. Onze ontwerpen zorgen dus dat uw merk zich onderscheid van de concurrentie.

0
Tevreden klanten
0
Kopjes warme koffie
0
Uur development

Ontmoet uw nieuwe beste vrienden, Onze specialisten.

Ben Beek
Ben BeekDeveloper
Ik probeer altijd daar te zijn waar de “normale” mens nooit komt zodat ik ze een nieuwe kijk op het onderwerp kan geven. Daardoor probeer ik om iets fris en vernieuwend neer te zetten en te voorkomen dat mijn werk gaat vervelen.

Verder ben ik iemand die altijd open staat voor nieuwe ideeën daarnaast denk ik graag mee met de klant waardoor we er misschien nog een extra creatieve draai aan kunnen geven. Aangezien Ik al ruim twintig jaar een passie voor de mogelijkheden van het internet heb. en aan de andere kant hou van toepassingen die leven en werk voor mensen leuker en gemakkelijker maken, kan ik uw bedrijf extra ondersteunen.

Mijn kracht; ik ben mensgericht, creatief en initiatiefrijk; dit komt het best tot uiting in samenwerking met anderen.

Evelyne Beek
Evelyne BeekGrafisch ontwerpster
Sinds 2013 ben ik aan het studeren voor Grafisch Ontwerper en sinds 2014 in dienst bij BenCreatief.
Mijn opleiding volg ik op het LBC -NVK Berchem-Brasschaat. Inmiddels heb ik mijn eerste examens voor Adobe InDesign, Muse en Illustrator met goed gevolg afgelegd.

In 2014 ben ik in dienst gekomen bij Bencreatief, het bedrijf van mijn vader. In de eerste plaats ben ik ervaring gaan opdoen met het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, visitekaartjes en in het bijzonder met Webdesign.

Samengevat, de creatieve kant van dit beroep spreekt mij erg aan, vandaar dat het ontwerpen van huisstijlen en websites is een boeiende uitdaging voor mij is. Hierin kan ik al mijn creativiteit kwijt.

Onze klanten bevinden zich niet alleen in Nederland.

Wij zijn sterk in Creativiteit, Ontwikkeling & Onderhoud.

Wij zijn vastberaden in het versterken van uw merk of product, u kunt beschikken over onze jarenlange ervaring. Verder hebben wij een gedegen opleiding achter de rug en werken met alle ontwerp modules van Adobe.

Creativiteit

In de eerste plaats zorgt onze creativiteit ervoor dat uw merk of product zich zal onderscheiden van de markt.

Ontwikkelen

Bovendien ontwikkelen wij bij speciale wensen de juiste tools voor u en plaatsen deze op uw website.

Onderhouden

Wij kunnen alles voor u onderhouden, zoals back-ups maar ook het onderhouden van uw website en updates.

laten we beginnen contact

BenCreatief helpt uw bedrijf met een schitterende start!!

Met onze creatieve ideeën, Innovatieve ontwerpen en vastberadenheid, meer weten?

JA DAT WIL IK !