Loading...
Uw merk herkenbaar maken2018-10-10T09:12:45+00:00

ONZE MISSIE: UW MERK EN BEDRIJFSUITSTRALING VERSTERKEN

uw merk versterken

Of u nu posters, visitekaartjes, brochures of een nieuw grafisch ontwerp voor uw website nodig heeft, alle expertise op het gebied van grafisch ontwerp vindt u bij ons onder één dak. Indien u echt alles wilt uitbesteden, dan kunnen we zelfs ook het drukwerk voor u regelen, u kunt zich dan bezighouden met uw eigen werkzaamheden, terwijl wij het werk rondom uw project uit handen nemen. U bent er uiteraard vrij in om alles door uw eigen drukker te laten maken. Haal meer uit uw merk!

Wij houden van uitdagende projecten, en geven uw merk graag een boost.

Het juiste gereedschap. De beste resultaten.

Met name het gebruikte framework (Interface) zorgt dat u probleemloos uw site aan uw wensen kunt aanpassen. Wij werken met een eigen ontwikkeld Framework, Adobe Muse en WordPress

HEEFT U EEN VRAAG
foto's

Uw Afbeeldingen

Foto's vertellen een verhaal, delen een gevoel en onthullen informatie over uw merk voor de kijker., en geven uw toekomstige klant een belangrijke eerste indruk.

Foto's vertellen een verhaal

Met onze professionele camera’s kunnen wij al uw foto’s verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

opties

intuïtieve Opties

Onze intuïtieve opties zorgen ervoor dat u snel en gemakkelijk uw site kunt aanpassen. Gebruikersvriendelijk en doordacht. Klantvriendelijk daar staan wij voor.

Interfaces zijn belangrijk

Opties zijn waardeloos als u niet goed weet wat ze doen. Wij voegen intuïtieve, gemakkelijk te gebruiken opties toe. En geven u duidelijke uitleg.

Responsive Design

Wat voor scherm afmeting of apparaat u ook gebruikt, u kunt er zeker van zijn dat het er fantastisch uitziet. ook op uw tablet en smartphone, precies zoals het hoort

Ziet er geweldig uit

Uw boodschap is belangrijk en moet bereikbaar zijn overal en altijd. Onze ontwerpen zorgen dat uw merk zich onderscheid van de concurrentie.

0
Tevreden klanten
0
Kopjes warme koffie
0
Uur development

Ontmoet uw nieuwe beste vrienden, Onze specialisten.

Ben Beek
Ben BeekDeveloper
Ik probeer altijd daar te zijn waar de “normale” mens nooit komt zodat ik ze een nieuwe kijk op het onderwerp kan geven. Ook probeer ik om iets fris en vernieuwend neer te zetten om te voorkomen dat mijn werk gaat vervelen.

Verder ben ik iemand die altijd open staat voor nieuwe ideeën en denk graag mee met de klant zodat we er misschien nog een extra creatieve draai aan kunnen geven. Ik heb al ruim twintig jaar een passie voor de mogelijkheden van het internet. Ik hou van toepassingen die leven en werk voor mensen leuker en gemakkelijker maken. Mijn kracht; ik ben mensgericht, creatief en initiatiefrijk; dit komt het best tot uiting in samenwerking met anderen.

Evelyne Beek
Evelyne BeekGrafisch ontwerpster
Sinds 2013 ben ik aan het studeren voor Grafisch Ontwerper en sinds 2014 in dienst bij BenCreatief.
Mijn opleiding volg ik op het LBC -NVK Berchem-Brasschaat. Inmiddels heb ik mijn eerste examens voor Adobe InDesign, Muse en Illustrator met goed gevolg afgelegd.

In 2014 ben ik in dienst gekomen bij Bencreatief, het bedrijf van mijn vader. Hier ben ik ervaring aan het opdoen met het ontwerpen van logo’s, huisstijlen, visitekaartjes en Webdesign.
De creatieve kant van dit beroep spreekt mij erg aan, met name het ontwerpen van huisstijlen is een boeiende uitdaging voor mij. Hierin kan ik al mijn creativiteit kwijt.

Onze klanten bevinden zich niet alleen in Nederland.

Wij zijn sterk in Creativiteit, Ontwikkeling & Onderhoud.

Wij zijn vastberaden in het versterken van uw merk of product, u kunt beschikken over onze jarenlange ervaring. Wij hebben een gedegen opleiding achter de rug en werken met alle ontwerp modules van Adobe.

Creativiteit

Onze creativiteit zorgt ervoor dat uw merk of product zich zal onderscheiden van de markt.

Ontwikkelen

Bij speciale wensen ontwikkelen wij voor u de juiste tools om te plaatsen op uw website.

Onderhouden

Wij kunnen alles voor u onderhouden, zoals back-ups, aanpassen website en updates.

laten we beginnen contact

BenCreatief helpt uw bedrijf met een schitterende start!!

Met onze creatieve ideeën, Innovatieve ontwerpen en vastberadenheid, meer weten?

JA DAT WIL IK !