Loading...

Webdesign volgens uw wensen

/Webdesign volgens uw wensen
Webdesign volgens uw wensen 2017-11-07T09:15:17+00:00

Webdesign, uw visitekaartje op het web.

De wereld zou net zo flexibel moeten zijn als ons webdesign

Onze afdeling webdesign in Etten-leur bouwt websites met een responsive design of met een mobiele pagina, het maakt niet uit op welk apparaat u de site bekijkt, tablet, smartphone of PC. Het resultaat is verbluffend. Webdesign op zijn best met duidelijke scherpe foto’s, snelle laadtijden en goede vindbaarheid in de zoekmachines.

Flexibel webdesign voor uw site
projecten
projecten
projecten
projecten

Webdesign in Adobe Muse

Adobe Muse is een van de nieuwste programma’s die wij in ons webdesign gebruiken, wij hebben inmiddels ruime ervaring met het bouwen van websites in Muse, deze sites zijn supersnel.

Muse Site

Webdesign in WordPress

WordPress is al jaren de toonaangevende leider op het gebied van websites, ook hierin kunnen wij alles voor u verzorgen. WordPress heeft een interface zodat u de site zelf kunt onderhouden.

Wordpress site

Eigen framework

Het door onszelf ontworpen framework heeft de meest gebruikersvriendelijke interface van allemaal, hierin kunt u al uw content aanpassen, de sites zijn volledig database gerelateerd.

Eigen framework

Mobiele pagina’s

Of u nu kiest voor Muse, WordPress of ons eigen framework in alle gevallen kunnen wij voor u ook de mobiele site realiseren. Dit bevordert de vindbaarheid in Google.

Responsive

Design moet gebruikersvriendelijk zijn

Gebruikersvriendelijk webdesign

En het moet …

Fantastisch zijn

0
Team leden
0
Dagen ontwerpen
0
Kopjes koffie
0
Keer bekeken in een week

Slim gebruikers interface

U moet op een simpele manier in staat zijn om uw site te beheren, dit kan door ons slimme ontwerp. Bij oplevering geven wij u duidelijke uitleg hoe u dit kan doen, uiteraard kunt u ook het wijzigen van de site door ons laten beheren. Het resultaat: U moet tevreden zijn en uw tijd kunnen stoppen in uw core business!!

Webdesign gebruikers interface

Uitstekende resultaten

Wij meten hoe vaak uw website bezocht wordt en zorgen via SEO dat uw site goed gevonden wordt in de zoekmachines. Hierdoor krijgt u meer bekendheid en zal uw omzet toenemen. Uw merk moet sprankelen en duidelijk uitgedragen worden via het internet en social media.